Menu
Uw winkelwagen

Wegens de coronamaatregelen is onze winkel vanaf 10 februari enkel open voor afhalers van hun bestelling. Onze webwinkel is wel 24/7 open. We kunnen uw pakketten gewoon blijven leveren. 

Over Van Zanden Sportprijzen

Hartelijk dank voor uw interesse in ons bedrijf. Wij stellen ons graag aan u voor.

Van Zanden Sportprijzen is de veelzijdigste sportprijzenleverancier van Nederland en Vlaanderen. Door onze goede contacten met onze leveranciers kunnen we u een groot én veelzijdig sportprijzenassortiment aanbieden. We hebben voor iedere doelgroep verschillende sportprijzen zodat er voor ieder wat wils is. Door gebruik te maken van verschillende leveranciers krijgen we dat ook voor elkaar.

In 2014 zijn we vanuit een zolderkamer uitgegroeid tot een van de grootste sportprijzenleveranciers in Nederland en Vlaanderen met een eigen webwinkel en een eigen fysieke winkel in Oosterhout (Noord-Brabant). We hebben verschillende machines in onze winkel staan waarmee we uw medailles en trofeeën kunnen personaliseren. In onze winkel hebben we veel showmodellen staan dus als u graag de trofee of medaille eerst wilt zien dan is dat natuurlijk mogelijk.

We hebben onze website zo ingericht dat het voor u zo makkelijk mogelijk is om uw product te bestellen, maar mochten er vragen zijn dan staan we graag voor u klaar.