Menu
Uw winkelwagen

Wegens de coronamaatregelen is onze winkel vanaf 10 februari enkel open voor afhalers van hun bestelling. Onze webwinkel is wel 24/7 open. We kunnen uw pakketten gewoon blijven leveren. 

Glas Awards

Goedkoopste Prijs
De goedkoopste Glas Awards van Nederland en België
Zeer Professioneel Uiterlijk
Glas Awards zeer geschikt voor (business)events en andere toepassingen
Digitaal Voorbeeld
Voor productie altijd eerst een digitaal voorbeeld van de glas award via mail ter goedkeuring
Levertijd
Ongeveer 1-2 werkdagen tot een digitaal voorbeeld. Daarna is de levertijd 2-4 werkdagen na goedkeuring van het ontwerp van de glas award.
Verzending
€6,50 incl BTW in Nederland, €9,95 incl. BTW in België. Gratis verzending bij €100.

Wat onze klanten zeggen:

Waarom Van Zanden Sportprijzen?
Wij zijn dé specialist op het gebied van Trofeeën, Medailles en andere sportprijzen. Van Zanden Sportprijzen heeft met meer dan 1500+ artikelen het grootste assortiment van de Benelux. We leveren uw bestelling kant-en-klaar met tekst en dat voor de laagste prijs. Daarom bestellen winnaars bij Van Zanden Sportprijzen.
Prijzen voor uw wedstrijd:
We hebben verschillende sportprijzen, medailles en andere artikelen, speciaal voor uw vervaardigd. Uw product worden voorzien van een gratis tekst en standaard afbeelding en worden kant-en-klaar bij u geleverd.
Business en andere events.
Wij leveren ook awards voor business en andere toepassingen. Wij hebben naast particulieren en verenigingen ook bedrijven en (overheids)instellingen als klant. We hebben een uitgebreide assortiment, geschikt als (relatie)geschenk of als aandenker aan een event.